Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Let vooral op je kosten en verbruik in het buitenland!

augustus 21, 2018
Beste Lezer,
Heb jij ook vaak extra hoge kosten voor data gebruik in het buitenland? 

Je smartphone, tablet of laptop is een slim apparaat. Vaak downloadt en installeert het apparaat zelf updates zonder dat je het merkt. Hier gebruikt het apparaat doorgaans de internetverbinding voor. Zodra je 3G of 4G gebruikt kan dit voor onnodige kosten zorgen, ook binnen de EU, als je daardoor bijvoorbeeld buiten je bundel gaat. En als je via wifi verbonden bent, kan dit de verbinding ineens heel traag maken. Zet daarom automatische updates uit als je op vakantie bent. Eenmaal thuis zet je die functionaliteit weer aan, zodat je altijd up-to-date bent, maar thuis ook beter alleen via WIFI.

 

Kun je ook een buitenlandse simkaart gebruiken om de kosten te drukken?
Een andere manier om kosten te besparen op dataverbruik, kun je doen door een prepaid simkaart te kopen in het land van bestemming en die in je toestel te stoppen. Dat kan vooral buiten de EU schelen in de kosten. Je betaalt dan het lokale tarief voor mobiel internet in plaats van te roamen via je eigen aanbieder. Dit kan ook voor bellen, echter heb je dan wel even tijdelijk een ander nummer waar je op bereikbaar bent.

Let wel op: sommige landen gebruiken andere technieken. Hierdoor kan het zijn dat je  met je eigen Nederlandse toestel met een buitenlandse simkaart wel kan bellen, maar bijvoorbeeld niet kunt internetten of andersom. Daarnaast kan bellen naar Nederland, met een buitenlandse simkaart juist weer duurder zijn. Informeer dus altijd bij de mobiele aanbieder naar de voordeligste oplossing.

Wil je meer weten over het juist instellen van je toestel, downloadt dan het e-book op mijn website door je mailadres achter te laten.

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk  door op de onderstaande Tweet, Like, Share knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en  plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht