Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Big brother is watching you!

april 9, 2019

Beste Lezer,

 

Na een heerlijk, maar kort weekje vakantie, het vervolg van mijn blog van twee weken geleden.

4.     Maak het jezelf gemakkelijk met Google Home Mini

Google Home Mini is de kleine draadloze speaker van Google die je gesproken opdrachten geeft of een vraag stelt. Je activeert het slimme apparaat door het commando ‘Hey Google’ of ‘OK Google’ uit te spreken. Wat Google Home Mini allemaal voor je kan doen? Muzieknummers afspelen, een timer instellen, vluchttijden checken, het verkeer voor je opzoeken of de lampen aandoen.

5.     Een slimme koelkast voor ieder huishouden

Voor gezinnen is dit écht een aanwinst in de keuken. Het komt nog wel eens voor dat je kind het laatste slokje uit een pak leegdrinkt en vergeet dit te melden. Met een slimme koelkast beheer je altijd en overal je voorraad. De koelkast is van binnen namelijk voorzien van een camera. Ook als je even geen inspiratie hebt voor het avondeten, helpt de koelkast je door op basis van de producten die je hebt liggen, een maaltijd voor te stellen.

6.     Nooit meer dode planten met deze checker

Overleven zelfs cactussen niet bij jou? Dan is de bloemen- en plantenchecker misschien wel wat voor jou. Je steekt hem in de pot om het vochtgehalte van de grond te checken. De slimme gadget maakt contact met je smartphone, zodat je altijd ziet wanneer je plant water nodig heeft. Daarnaast checkt het apparaatje ook het licht en de temperatuur, zodat je plant in een optimale omgeving groeit. Levende planten brengen toch altijd nét dat beetje extra gezelligheid in je huis.

7.     Regel de verwarming op afstand

Wanneer je in de winter thuiskomt na een dag werken is het wel zo prettig als de verwarming al aanstaat. Dit regel je met een slimme thermostaat, die zich aanpast op jouw leefgedrag. Met de klokfunctie kun je per dag instellen wanneer de verwarming aan of juist uit moet. Ook zijn de meeste slimme thermostaten via een app op je smartphone op afstand bestuurbaar. Ben je niet thuis of is het licht al langere tijd uit? Dan zal de thermostaat ook niet onnodig aan blijven staan, wat je uiteindelijk weer geld scheelt.

Er zit wel een MAAR aan. Des te meer gadgets wij hebben die verbinding maken met het internet, des te meer BIG BROTHER IS WATCHING YOU!

Steeds meer zaken kunnen uitgelezen worden via het internet, maar dat betekent ook dat er steeds meer van ons te weten gekomen wordt. Dat kan weer gehackt worden, dus let op welke informatie je wilt delen of beveiligen!

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk door op de onderstaande Tweet, Like, Share knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

 

 

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht