Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Lichtmelding i.p.v. geluidmeldingen op je iPhone!

december 22, 2016
Beste Lezer,

Als vervolg op het blog van vorige week nog een paar weetjes/handigheidjes voor de iPhone.

Led-flitsen bij meldingen

Je hebt wellicht het geluid bij het ontvangen van meldingen al uitgeschakeld, maar het trillen van je toestel bij elk ontvangen berichtje vind je eigenlijk ook irritant. Daar is een oplossing voor. Je kunt het flitslicht van je iPhone-camera aanzetten. Ga in de instellingen naar ‘Algemeen’ en dan naar ‘Toegankelijkheid’. Bij de optie ‘Horen’ vind je de mogelijkheid ‘Led-flits bij melding’. Telkens wanneer je dan een berichtje ontvangt, trilt je smartphone niet meer, maar geeft het flitslicht een signaal af.

Spatiebalk om een punt te maken

Ben je een bericht aan het tikken en wil je een zin beëindigen, dan moet je op je toetsenbord telkens zoeken naar de punt. Dat kan sneller. Door twee keer op je spatiebalk te drukken, verschijnt er al een punt.

Veel plezier met je  nieuwe mogelijkheden!

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk  door op de onderstaande Tweet, Like, Share  knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en  plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht