Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Maak je smartphone boefproof!!!

november 24, 2014

Beste Lezer,

 

Veel mensen denken, het zal mij niet overkomen dat mijn toestel wordt gestolen. Het is inderdaad niet te hopen, maar helaas gebeurt het maar al te vaak. Een nieuwe smartphone is al gauw honderden euro’s waard en wekelijks worden er 300 smartphones gestolen. Zorg ervoor dat de dief er niet met jou gegevens vandoor gaat en dat het toestel waardeloos wordt voor gebruik. Zorg ervoor dat ie niet meer terug gezet kan worden naar fabrieksinstellingen en daardoor onverkoopbaar is. Zo gaan we er uiteindelijk naar toe dat het niet interessant meer is een toestel te stelen, gezien hij dan waardeloos wordt voor gebruik. Zo heeft het ook nog een maatschappelijk effect.

Er zijn diverse opties die de providers bieden voor een laag maand bedrag, waarbij je zeker weet dat al je gegevens voor jou behouden blijven , maar niet zichtbaar (meer) zijn voor de dief. Tevens kun je die gegevens dan weer terug zetten op je nieuwe toestel.

Wat nog mooier is, dat je het toestel voor de dief waardeloos kunt maken.

Het waardeloos maken van je smartphone na diefstal is heel eenvoudig. De meeste smartphones hebben anti-diefstal functies waarmee je je smartphone op afstand terug kunt vinden, de data kunt wissen en je toestel kunt blokkeren.

De data wissen betekent wel dat je zelf een goede recente back-up moet hebben. Dus maak regelmatig een back-up van al je gegevens en documenten zoals foto’s. Voor een optimale oplossing kies voor een device management programma voor een paar euro per maand.

Ga je voor de eenvoudige versie ga dan via onderstaande link voor de uitleg.

http://www.hier-waak-ik.nl/boefproof

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk  door op de onderstaande Tweet, Like, Share  knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en  plaats dan de reactie. Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

 

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht