Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Meer energie of voordelige energie, waar kies jij voor ?

januari 22, 2019

Beste Lezer,

 

Wellicht is het nog niet bij iedereen bekend, maar ook ik kan je adviseren op het gebied van energie, gas en elektra.  Wist je dat als je uit contract bent dat je automatisch naar variabele tarieven gaat en dat die doorgaans hoger zijn dan wanneer je voor een paar jaar vastlegt?

Laat je niet misleiden door wat er in de markt geroepen wordt, dat bijvoorbeeld de zakelijke tarieven veel lager zijn. Dat geldt wellicht voor groot zakelijk, maar doorgaans niet voor MKB in verhouding tot particuliere tarieven. De aanbieders en colporteurs gebruiken dit als een mooie binnenkomer. Laat je niet misleiden en laat een betrouwbare partij ernaar kijken.

Eye Connection werkt sinds kort samen met MKB bespaarplan voor de energie, zo kunnen we de krachten bundelen en sterker inkopen. Dat heeft voor jou als klant en voor mij als bedrijf en positieve uitkomst. Een Win Win situatie dus!

De energieprijzen zijn enorm aan het stijgen, dus als je contract binnen nu en 3 maanden afloopt, stuur mij dan een eindafrekening, dan kunnen we z.s.m. de laagste tarieven inregelen. Dit geld voor particuliere contracten, maar zeker ook voor zakelijk.

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk door op de onderstaande Tweet, Like, Share knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht