Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Na vorige week nog steeds lentekriebels?

maart 27, 2018

Beste Lezer,

lentekriebels jpeg

Heb je na vorige week nog steeds lentekriebels, dan hier nog twee tips om je toestel te personaliseren of op te leuken.

4. Je ontgrendelscherm personaliseren

Het ontgrendelscherm en je normale telefoonscherm staan los van elkaar. Je kunt dus ook op beiden een andere achtergrond instellen. Met de app Fancy Lock Screen Themes heb je een groot scala aan mogelijkheden om je ontgrendeling naar eigen wens te ontwerpen. Zo maakt deze app het mogelijk om de achtergrond van je iPhone, klok en het vergrendelscherm te personaliseren. Je kunt elementen en thema’s toevoegen, maar ook tekst, kaders en statusbalkontwerpen.

  • Fancy Lock Screen Themes is gratis verkrijgbaar voor iOS

5. Customize er op los

Je maakt je mobiel nog meer eigen door bijvoorbeeld je apps in mapjes op te delen. Zo wordt de achtergrond niet alleen duidelijker, maar je telefoon is ook meteen een stuk overzichtelijker. Een leuke kleur en emoji’s geven je telefoon daarnaast dat vrolijke lentegevoel. Om het nog meer naar eigen wens in te vullen, kun je zelfs je eigen ringtone maken. Hoe je dit doet lees je in dit blog.

Er zijn veel verschillende achtergrondenapps te vinden in de app stores. Let dus bij het kiezen van zo’n app op of deze wel te bieden heeft wat je zoekt. Apps die bijvoorbeeld al enige tijd niet zijn bijgewerkt kunnen waarschijnlijk de grotere schermformaten van telefoons niet aan, omdat de afbeelding qua pixels niet overeenkomt met de grootte van het scherm.

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk  door op de onderstaande Tweet, Like, Share knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en  plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

 

 

 

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht