Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Naast KPN nu ook Vodafone op 4 G in Nederland?

oktober 15, 2013

In navolging van KPN die gepland heeft in maart 2014 door heel Nederland 4 G dekking te hebben, gaat Vodafone nu ook beginnen met het realiseren van 4 G. Vodafone heeft al zijn RED-abonnementen van de aanduiding ‘4G ready’ voorzien. Klanten met een RED-abonnement kunnen daardoor direct van het lte-netwerk van de aanbieder gebruikmaken, zodra dit beschikbaar is. Vodafone begint deze zomer met 4G. Klanten van Vodafone met een RED-abonnement gaan niets extra’s betalen voor 4G-ondersteuning. De RED-pakketten zijn de abonnementen met onbeperkt bellen en sms’en van Vodafone. Wie zo’n abonnement afneemt, kan van Vodafone’s lte-netwerk gebruikmaken zodra dit beschikbaar is.  Veel (oudere) toestellen zijn niet 4 G geschikt en ook de iphones helaas nog niet. Om er gebruik van te kunnen maken dient dus wel een toestel te worden aangeschaft die 4 G geschikt is en dient uiteraard het 4 G netwerk beschikbaar te zijn! Het is nog niet bekend waar en wanneer de eerste 4 G mogelijkheden zijn op het  Vodafone netwerk, maar de bedoeling is dat er deze zomer 2013 aan begonnen wordt.

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk  door op de onderstaande Tweet, Like, Share  knoppen te klikken,of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten,  zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de onderstaande comment balk, hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

P.s. De komenden twee weken even geen blog van mij, voor sommigen misschien even lekker rustig anderen vinden het wellicht jammer, na de vakantie stuur ik jullie weer meer blog informatie.

Met vriendelijke groet, Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht