Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Nieuwe bel, SMS en data tarieven in de EU!

juli 1, 2014

Beste Lezer,

Wat is roaming?

Roaming wil zeggen dat je gebruik maakt van een buitenlands netwerk,  de provider waar je in Nederland een contract mee hebt, moet dan voor het gebruik afrekenen met de netwerk beheerder in het buitenland. Dit wordt doorberekend aan jou als gebruiker en maakt dat deze tarieven doorgaans apart worden berekend en hoger liggen dan de Nederlandse tarieven.

Alle providers zullen per 1 juli hun roaming tarieven voor bellen, sms en data verkeer in de EU verlagen. Dit is wettelijk vastgelegd.  Het streven is dat over een paar jaar de tarieven in de gehele EU gelijk zijn. Tot die tijd zullen de tarieven elk jaar worden verlaagd.

Wanneer je een module hebt om de roaming tarieven te reduceren, houd dan goed in de gaten of dit nu of in de toekomst nog zinvol is. Ze zijn doorgaans gebaseerd op tarieven die afwijken van je abonnement, maar wellicht in de toekomst niet meer nodig of te duur! Je tussenpersoon kan je hierbij helpen.

Dit zijn de tarieven tot 30 juni en vanaf 1 juli 2014 excl. BTW

Roamingtarieven

Tarieven
t/m 30-06-2014*

Tarieven vanaf
01-07-2014*

Bellen

€ 0,24

€ 0,19

Gebeld worden

€ 0,07

€ 0,05

Sms’en

€ 0,08

€ 0,06

Data

€ 0,45

€ 0,20

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk  door op de onderstaande Tweet, Like, Share  knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en  plaats dan de reactie.

Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

 

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht