Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Niks met telefonie te maken!

maart 13, 2018

Beste Lezer,

Zojuist kreeg ik een mail, met daarin de bedreiging dat er naakt foto’s of filmpjes van mij op internet gezet zouden worden als ik niet met Bitcoins naar de betreffende persoon zou betalen.

Ik zou niet weten waar die vandaan zouden moeten komen, maar dat ter zijde.

Meteen heb ik aangifte gedaan en daarna ontving ik een mail met het verzoek om telefonisch verder uitleg te geven.

Direct heb ik de politie gebeld en zij gaven aan dat dit een valse mail zou zijn. Ja duhhhh dat begrijp ik,  mijn NAW gegevens werden genoteerd en ik werd verzocht naar het fraude meldpunt te bellen. Zij gaven aan de mail naar hen door te sturen en verwonderde zich tevens over de wijze waarop de politie dit (niet) had opgepakt. Politie geeft aan, dat je aangifte moet doen, maar scheept je dan gewoon af naar een ander meldpunt.

Maak melding van deze bedreigingen, mocht je ook zo iets ontvangen en laat je niet afschepen door de politie. Dit soort praktijken moeten stoppen en dat kan alleen maar als je aangifte serieus wordt opgepakt.

Oh ja en tevens heb ik Coinbase, waarnaar werd verwezen om daar bitcoins te kopen ook een mail gestuurd, gezien volgens mij diegene die mail heeft gestuurd, te traceren is aan de hand van zijn Bitcoin account, welke hij meldt in zijn mail.

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk  door op de onderstaande Tweet, Like, Share  knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en  plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

 

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht