Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Nog 2 boekenapps voor je smartphone!

april 4, 2017

Beste Lezer,

Vorige week heb je een aantal boekenapps van mij gekregen, deze week nog twee, veel plezier!

App 4: Bksy

Zelfs als je liever ouderwets papieren boeken leest, bestaat er een app voor jou. Met Bksy leen je boeken aan anderen uit. Dit doe je door een boekenplank aan te maken. Het invoeren van boeken op je boekenplank is eenvoudig, je hoeft alleen de ISBN-codes op je boeken te scannen. Vervolgens deel je jouw plank met andere gebruikers of snuffel je tussen de boeken op andermans boekenplank. Wil je weten wie van jouw Facebookvrienden ook Bsky gebruikt? Log in met jouw Facebookaccount en dit aanbod wordt getoond. Zowel Android en IOS gebruikers kunnen gratis gebruik maken van Bksy.

App 5: ComiXology

Lees je liever stripverhalen? In de app ComiXology vind je meer dan 100.000 stripverhalen. Of je nu houdt van trillers, superhelden of misdaad, deze app biedt verhalen uit alle genres. Een voordeel is dat je de verhalen ook offline kunt lezen. Handig als je op vakantie gaat. ComiXology is gratis te downloaden voor Android en IOS.

Heb je geen smartphone? Check de lezerscommunity Hebban

Ook zonder een boekenapp kun je je tips delen met andere lezers. Ken je de website Hebban? Dit is de grootste lezers community van Nederland. Deze site bekijk je via je PC of laptop. Maak een account aan en voeg alle boeken die je nog wilt lezen toe aan je lijstje. Zo onthoud je de titels die een vriend je heeft aangeraden of waar je bijvoorbeeld een recensie over las. Daarbij brengt Hebban je op de hoogte van het laatste boekennieuws, de nieuwste recensies en giveaways.

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk  door op de onderstaande Tweet, Like, Share  knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en  plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht