Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Nog 2 tips voor betere concentratie!

september 25, 2018

Beste Lezer,

Kom niet in de verleiding!

Werk je op je computer en raak je snel afgeleid? Installeer een websiteblocker zoals Cold Turkey. Zo kun je niet meer door je tijdlijn van Facebook scrollen of video’s kijken op YouTube. Het programma bevat een lijst van websites die geblokkeerd worden zoals Facebook en Twitter, maar dit kun je zelf aanpassen. Ook geef je aan hoe lang je de websites wilt blokkeren. Installeer gelijk de browser-extensie Momentum voor een persoonlijke webbrowser met inspirerende quotes, mooie achtergrondfoto’s en je taken voor de dag.

Een goede nachtrust

Slaapgebrek blijkt het functioneren van je hersenen sterk te beïnvloeden. Zo gaat niet alleen je concentratievermogen achteruit, maar ook laat je geheugen je in de steek en heeft het een negatieve invloed op je emoties. Om ervoor te zorgen dat jij iedere nacht heerlijk slaapt, installeer je de app Sleep Well Hypnosis. Het helpt je hoofd en lichaam te ontspannen, met behulp van meditatiemuziek en natuurgeluiden.

Maar ook de straling van de smartphone zelf doet iets met je hersenen. Beter is het, om hem dus niet in de slaapkamer naast je bed te leggen of te gebruiken als wekker.

  • Sleep Well Hypnosis is gratis verkrijgbaar voor iOS en Android

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk door op de onderstaande Tweet, Like, Share knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

2 Reacties

  1. Denise september 25, 2018

    Heb meteen de sleep well geïnstalleerd!

  2. Eyeconnection oktober 2, 2018

    En Denise werkt het voor jou?

Plaats een bericht