Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Nog 4 tips voor een langere batterijduur!

juni 12, 2018

Beste Lezer,

 

Vorige week kreeg je enkele tips voor een langere batterijduur, nu heb ik er nog 4 voor je!

Dim je schermverlichting zoveel mogelijk

Des te meer je scherm oplicht, des te meer energie je batterij verbruikt. Zet je telefoon daarom op ‘automatische helderheid’. Voor Android doe je dit door naar ‘Instellingen’ > ‘Display’ te gaan en vervolgens op ‘Helderheid’ te tikken. In je iPhone ga je naar ‘Instellingen’ en selecteer je vervolgens ‘Beeldscherm en helderheid’. De optie ‘automatisch aanpassen’ zorgt ervoor dat je schermverlichting zich aanpast aan het omgevingslicht. Wat ook kan helpen is een donkere achtergrond kiezen. Kies dit keer geen parelwit strand als achtergrond, maar ga eerder voor een nachtelijk tafereel. Zwart is in dit geval dus beter dan wit.

Houd je telefoon weg van warmtebronnen

Heerlijk dat zonnetje, maar de batterij van je telefoon is er minder dol op. Ook is het niet erg verstandig om je telefoon in de buurt van een radiator te leggen. Hoe warmer je telefoon wordt, des te groter de belasting voor de batterij is. Probeer daarom warme plekken te vermijden en leg het toestel zo nodig even weg om af te laten koelen.

Sluit regelmatig ongebruikte apps af

Heb je een Android toestel? Dan is het goed om regelmatig de apps die op de achtergrond draaien af te sluiten. Android kan apps namelijk tegelijkertijd laten draaien, terwijl deze bij besturingssystemen zoals iOS vaak tijdelijk worden stopgezet. Zo gaat je batterij langer mee op de momenten dat je hem het hardst nodig hebt.

Gebruik in nood de spaarstand

Met de Energiebesparingsmodus voor iOS en Android-gebruikers zorg je ervoor dat je batterij langer mee gaat. De telefoon zal minder op de achtergrond informatie ophalen en weinig meldingen geven. Je vindt deze functie bij iOS en bij Android bij de instellingen van de telefoon. Je gaat naar ‘Batterij’ en klikt vervolgens op ‘Energiebesparingsmodus’.

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk  door op de onderstaande Tweet, Like, Share knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en  plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht