Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Nog meer Internet of things voorbeelden.

oktober 27, 2020
Slimme stad vector illustratie. Illustratie bestaande uit gebouwen -  81381132

Voorbeeld Slimme Stad

Als vervolg op mijn blog van vorig week nog een voorbeeld van IoT. Een voorbeeld is de veelbesproken opkomst van “smart cities”, waardoor er steeds meer grip komt voor zowel overheid als burger op het gebruik van de publieke ruimte.

Gemeenten verzamelen data uit de openbare ruimte met sensoren en sturen op basis van die data ‘dingen’ aan zoals de lichtintensiteit van lantaarnpalen of sluizen. Dat kan middels een eigen beslissing, maar ook met kunstmatige intelligentie. Ook worden beslissingen genomen op basis van data: wanneer een slimme vuilnisbak vol is, geeft hij aan dat hij geleegd moet worden. De gemeente kan echter ook tijdens evenementen met deze data beter inzicht krijgen: zijn de vuilnisbakken eerder vol? Moet er een tussentijdse lediging plaatsvinden? Ook kunnen verkeerslichten bijvoorbeeld. bij slecht weer fietsers vaker groen licht geven óf fietsers groen licht geven als er geen ander verkeer aankomt.

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk door op de onderstaande Tweet, Like, Share knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht