Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Nog steeds last van hooikoorts?

augustus 7, 2018

Beste Lezer,

 

Vorige week heb ik voor mensen die last hebben van hooikoorts 3 app tips geblogd. Hieronder nog twee tips. Ik hoop dat dit voor de mensen die lijden aan hooikoorts wat verlichting geeft.

Wind, zon en pollen

Naast dat Buienradar een fijne app is om het weer mee te bekijken, laat de app ook een pollenkaart zien. Op de radar van Buienradar zie je in één oogopslag hoe erg de hooikoortsklachten in Nederland of in jouw gebied zijn. Elke regio heeft een rapportcijfer van 1 tot 10, waarbij één weinig klachten betekent, terwijl 10 extreem is.

  • Buienradar is gratis verkrijgbaar voor iOS en Android

 

Wees voorbereid

De app A. Vogel Hooikoortsweerbericht is te vergelijken met de eerdergenoemde apps. Je kunt hier verwachtingen voor de komende vijf dagen vinden voor verschillende locaties in Nederland. Ook zie je per boom- en grassoort hoeveel pollen er verwacht worden. De app maakt daarnaast gebruik van gps. Zo zie je voor al jouw favoriete locaties precies wat de hoeveelheid pollen op het moment is en welke plekken je dus beter kunt vermijden.

  • A. Vogel Hooikoortsweerbericht is gratis verkrijgbaar voor iOS en Android

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk  door op de onderstaande Tweet, Like, Share knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en  plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht