Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Nog twee weetjes over het gebruik van je toetsenbord.

december 10, 2019

Beste Lezer,

Afbeeldingsresultaat voor kerst afbeeldingen"

Allereerst wens ik iedereen, hele fijne feestdagen en een gezond, gelukkig en succesvol 2020!

Als vervolg op mijn vorige blog, zijn er nog een tweetal leuke dingen die je met je toetsenbord kunt doen.

4. Van toetsenbord naar digitale piano

Je kunt van je toetsenbord ook een muziekinstrument maken, bijvoorbeeld een piano. Er zijn heel veel virtuele piano’s te vinden op internet, maar de site die ik erg leuk vind is deze. Hier kun je namelijk niet alleen zomaar wat pingelen, je hebt toegang tot allerlei functies die je ook op een écht keyboard zou vinden, inclusief de mogelijkheid om op te nemen wat je speelt.

5. Navigeren op je smart-tv

Tegenwoordig komt een toetsenbord niet alleen van pas voor je pc en laptop, maar ook voor je (slimme) televisie of je tablet. Heb je een toetsenbord met bluetooth-ondersteuning, dan kun je deze ook gebruiken voor het navigeren op je smart-tv. Dit is wel zo handig: even snel iets opzoeken met de afstandsbediening kan soms een heel karwei zijn. Het is simpelweg een kwestie van je toetsenbord inschakelen en deze laten detecteren door je smart-tv. Vaak regel je dit door binnen je televisie-instellingen op zoek te gaan naar de lijst met Bluetooth-apparaten. Deze lijst vind je bij een Samsung-tv bijvoorbeeld in de instellingen onder het kopje Algemeen, Beheer externe apparaten en Invoerapparaat-beheer.

Er zijn dus genoeg mogelijkheden om wat aanpassingen door te voeren aan je toetsenbord instellingen. Je kunt zelf al veel regelen via de meegeleverde software bij je toetsenbord, maar wil je net dat beetje extra dan kun je prima uit de voeten met deze en voorgaande  tips.

 

Veel plezier vooral.

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk door op de onderstaande Tweet, Like, Share knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

 

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht