Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Nog vier tips om cybercrime te voorkomen vervolg!

juli 27, 2021

Beste Lezer,

Politie ziet verdubbeling van digitale criminaliteit -  Securitymanagement.nl -

Als vervolg op mijn vorige blog nog vier tips om cybercrime te voorkomen.

5. Firewall

Een firewall signaleert en blokkeert verdachte netwerkverbindingen. Het opzetten en onderhouden van een firewall is tijdrovend en specialistisch werk. Daarom is een managed firewall voor veel bedrijven een aantrekkelijke optie.

6. Software updaten

Software kan gaten in de beveiliging bevatten. Dat zijn als het ware deuren waardoor cybercriminelen naar binnen kunnen. Softwareleveranciers dichten die gaten via software-updates. Het is belangrijk om altijd te beschikken over de laatste versie van software zoals besturingssystemen, (mobiele) applicaties en firmware.

7. Bedrijfswebsite beveiligen

Dat onveilige bedrijfswebsites een toegangspoort zijn voor hackers is in brede kring bekend sinds Panama Papers: via de lekke WordPress-plugin Revolution Slider maakten indringers 11,5 miljoen documenten van het Panamese advocatenkantoor Mossack Fonseca buit. Conclusie? Zorg dat je bedrijfswebsite veilig is. Denk aan HTTPS, een up-to-date CMS en veilig ingestelde websitesoftware.

8. Encryptie

Encryptie kun je op verschillende manieren inzetten om je cybersecurity te verbeteren. Zo kun je data versleuteld opslaan op harde schijven en gegevens encrypted versturen tussen het hoofdkantoor en vestigingen via een VPN verbinding.

 

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk door op de onderstaande Tweet, Like, Share knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht