Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Nooit meer zoeken naar inlog gegevens!!

juni 18, 2014

Beste Lezer,

 

Bij steeds meer providers kun je met een vertraging van ongeveer een half tot 1 uur je verbruik bijhouden van je mobiele telefoon. Dit geldt voor bellen, SMS en data verkeer. T-mobile, Vodafone en Telfort hebben dit al beschikbaar.

Yes Telecom biedt dit en meer, ze hebben een programma ontwikkeld, dat het scheiden van privé en zakelijk gebruik mogelijk maakt, hiermee kan je privacy gevoelige bedrijfs- of privé gegevens op een veilige plek opslaan, zoals wachtwoorden, inlog gegevens enz. Tevens kan op afstand een toestel leeg gehaald worden wanneer deze gestolen of kwijt is. En wellicht net zo  belangrijk,  het weer eenvoudig vullen van een nieuw toestel met deze gegevens. Deze tool van Yes Telecom  is niet alleen te gebruiken als je  klant bent van Yes telecom, maar ook wanneer je klant bent bij een andere provider.

Wil je voorkomen dat jou privé of bedrijfsgegevens door ongelukkige omstandigheden in handen komt van derden?

Wil je niet meer uren bezig zijn met het overzetten van je gegevens als je een nieuw toestel krijgt?

Wil je niet meer naar wachtwoorden en inlog gegevens moeten zoeken?

Wil je zelf je gebruik monitoren? Dan is dit programma wellicht iets voor jou of jouw bedrijf!

Vraag naar de voorwaarden.

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk  door op de onderstaande Tweet, Like, Share  knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en  plaats dan de reactie.

Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

 

met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

 

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht