Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Nu 4 tips om nog meer uit What’sApp te halen!

oktober 25, 2016

Beste Lezer,

Als vervolg op mijn tips van vorige week, om What’sApp nog leuker te maken, nog 4 tips!

1. Berichten opslaan

Soms krijg je een bericht binnen welke je graag wilt bewaren. Denk aan een adres, filmtip of bankrekeningnummer. Wanneer er veel berichtjes worden verstuurd  kost het veel tijd en moeite om precies dat ene berichtje terug te vinden. Daar is een oplossing voor: pin je bericht al volgt! Klik 1 keer  wat langer op het bericht dat je wilt bewaren, net zoals je kopieert. Dan op het  sterretje en je ziet een sterretje voor het bericht staan. Zo zie je dat hij is opgeslagen. Waar kan je de opgeslagen berichten terugvinden? Bij Android klik je op de drie bolletjes als je What’sApp hebt geopend  en bij iOS op instellingen. Onder optie berichten met ster vind je de opgeslagen berichten.

2. Data koppelen aan je agenda

Je bent vast weleens onderdeel geweest van een groepsapp. Indien er een datum wordt genoemd in de app van b.v. een feestje kun je als je op de datum in het bericht klikt en deze ingedrukt houdt, in je agenda direct een nieuw item aanmaken. Dit werkt ook als je de tijdsaanduidingenvandaag en morgen gebruikt.

3. Reageer vanuit een Pop-up

Nog sneller reageren op een berichtje? WhatsApp biedt je de mogelijkheid om direct een reactie te geven op een notificatie. Wanneer je gebruik maakt van iOS doe je dat door de notificatie omlaag of opzij te vegen. Vervolgens druk je op de reactieknop en typen maar! Maak je gebruik van een Android-toestel? Dan moet je eerst nog even de notificatie-instellingen van WhatsApp aanpassen door de optie “Pop-up altijd weergeven” te selecteren.

4. Plan WhatsApp Berichten

De eerste zijn die een verjaardagbericht stuurt? Precies om 00:01? Met een Android-toestel kun je whatsappberichten inplannen. Hiervoor moet je wel de app “WhatsApp Scheduling” downloaden.

Veel plezier met al deze nieuwe mogelijkheden!

 PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk  door op de onderstaande Tweet, Like, Share  knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en  plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht