Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Nu even heel wat anders!

mei 24, 2016

Beste Lezer,

Eye Connection sponsort al een flink aantal jaren de Sefapane soccer foundation ,zodat kansarme kinderen in Afrika een sport  kunnen beoefenen, in dit geval voetbal. Dit heeft uiteraard een bredere achterliggende gedachte.

Door kinderen bij een teamsport te betrekken, houd je ze uit de criminaliteit, leren ze vreedzaam met elkaar om te gaan door hun teamgeest ,discipline en betrokkenheid bij elkaar, bij te brengen. Ook de ouders worden door deze foundation betrokken bij de vorderingen en het spel van hun kinderen. Alles bij elkaar heeft de uitwerking van deze foundation een brede maatschappelijke inzet.

In 2016 ben ik begonnen met  een mooi ander project in Zuid Afrika te sponsoren.

Per toeval kwamen Marieke Bunnik een oud klasgenoot van de lagere school en ik in contact. Zij heeft jaren in Zuid Afrika gewoond en Ikzelf voel een warme verbondenheid met het land en de mensen daar  en daarover raakten we aan de praat. Zij komt net als ik nog steeds regelmatig in Zuid Afrika . Zij leert de mensen daar “de Bengeltjes ” maken , die zij in Nederland verkoopt. Zij krijgen daarvoor een salaris en zo kunnen zijn in hun eigen behoefte voorzien. Tevens heeft zij een stichting opgezet en met de donaties, wil zij de mensen een beter leven geven.

Wil je er meer over weten ga dan naar www. angels4angels.nl.

Eye Connection heeft in 2015 eenmalig € 250,00 gesponsord en vanaf 2016 sponsor ik € 2,50 voor elk gesloten contract.

Help mee deze mensen daar een beter leven te geven en sluit je contracten via Eye Connection.

Het kost je niets en niets extra’s en toch doneer je zo automatisch aan deze stichting.Je helpt automatisch mee aan een betere wereld, geeft je dat geen goed gevoel?!

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk  door op de onderstaande Tweet, Like, Share  knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en  plaats dan de reactie.

Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht