Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Nu hooikoorts, ja helaas het kan , 3 tips!

juli 31, 2018

Beste Lezer,

Een kriebelende neus, jeukende ogen: het is iets waar veel mensen last van hebben, door het hele jaar heen heb ik begrepen. Als er pollen of pluizen in de lucht hangen is dat  slecht nieuws voor mensen met hooikoorts. Het liefst ga je niet naar buiten, maar  met deze temperaturen ontkom je daar niet zo makkelijk aan. Heb jij ook last van hooikoorts? Dan helpen deze apps voor je telefoon jou een handje.

Hatsjoe

Ben je benieuwd waar je in Nederland het meest last van pollen kan krijgen? De app Hooikoortsradar weergeeft een kaart van Nederland met de te verwachten hooikoortsklachten voor vandaag en de komende vier dagen. Daarnaast praat bioloog Maurice Marten je bij in het Pollenjournaal. Hier kom je onder andere te weten welke bomen, grassen en kruiden er  in bloei staan.

  • Hooikoortsradar is gratis verkrijgbaar voor iOS en Android

 

Lief dagboek

Met de app Het Allergie Dagboek krijg je een duidelijk overzicht van jouw klachten. Je geeft elke dag aan hoeveel last je van de symptomen hebt. Door ook je medicijnen in te voeren, zie je makkelijk terug of de behandeling werkt. Je resultaten worden weergegeven in een grafiek, zodat je het verloop van je klachten eenvoudig bijhoudt. Het dagboek werkt daarnaast met een herinneringsfunctie. Deze helpt je herinneren om je klachten een score te geven of om medicatie in te nemen.

  • Het Allergie Dagboek is gratis verkrijgbaar voor iOS en Android

 

Voor de kids

Heeft je kind veel last van hooikoorts? Dan is de app AllerGoGo een speelse manier voor je kind om ermee om te gaan. De app is speciaal ontwikkeld voor kinderen tussen 7 en 16 jaar. Allergotchi is een figuurtje in de app dat reageert op de klachten die je hebt en de medicijnen die je gebruikt. Heeft je kind veel klachten, dan wordt Allergotchi ziek. Gebruikt je zoon of dochter vervolgens medicijnen, dan wordt Allergotchi weer beter. De app is voor kinderen dus een leerzame, maar ook een leuke manier om met hooikoorts om te gaan.

  • AllerGoGo is gratis verkrijgbaar voor iOS en Android

 

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk  door op de onderstaande Tweet, Like, Share knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en  plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht