Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Ook geïnteresseerd in KPN compleet voor extra korting ,dubbel data enz.?

november 24, 2015

Beste Lezer,

 

KPN maakt veel reclame voor KPN compleet. Wat houdt dit in: KPN Compleet is een doorlopende actie waarbij je extra voordelen ontvangt als je op één adres meerdere producten van KPN afneemt. Hoe meer producten je hebt, des te meer voordeel je krijgt. Wat de meeste mensen niet weten is, dat je het advies en regelen van de contracten evenals het aanmelden van KPN compleet gewoon via je vertrouwde tussenpersoon kunt laten lopen!  M.a.w. geniet van het ontzorgen door je tussenpersoon en tevens van de voordelen van KPN compleet. Je hoeft dus niet zelf je abonnementen te regelen via KPN. Laat het dus gewoon voor je regelen en geniet van het combinatievoordeel. Let wel KPN is niet altijd de voordeligste dus ook al heb je KPN compleet met al haar voordelen wil nog niet zeggen dat je altijd  het meest voordelige uit bent. Ook dit kan je tussenpersoon allemaal voor je uitzoeken , maak daar dus gebruik van! Let op dit geldt niet voor de zakelijke producten van KPN.

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk  door op de onderstaande Tweet, Like, Share  knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en  plaats dan de reactie. Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht