Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Oude Hi en KPN contracten worden automatisch omgezet !

augustus 11, 2014

Beste Lezer,

 

De afgelopen jaren is het aantal abonnementen van KPN en Hi fors toegenomen. Om de klant beter te kunnen helpen en de systemen beter te laten werken, heeft KPN besloten een groot aantal oude abonnementen op te ruimen. De klanten met één van deze oude abonnementen worden overgezet op een nieuw abonnement. Hierbij zijn de voorwaarden van het nieuwe abonnement altijd gelijk of beter dan de voorwaarden van het abonnement dat de klant nu heeft.
De betreffende klanten ontvangen hierover een brief. In deze brief staat informatie over de wijziging en een vergelijking van de huidige en nieuwe tarieven en voorwaarden.

Ben je  zo’n klant houd dan goed in de gaten of je deze brief ontvangt. Doordat de wijzigingen van voorwaarden en tarieven gunstiger zijn dan de oude, is het niet mogelijk eerder het contract te ontbinden!

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk  door op de onderstaande Tweet, Like, Share  knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en  plaats dan de reactie.

Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

 

met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

 

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht