Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Overal gratis WIFI van KPN!

juni 9, 2015

Beste Lezer,

KPN heeft een WIFI app. geïntroduceerd voor de consument. Deze kun je downloaden op www.kpn.com.

Zelfs in het buitenland gewoon WiFi

Op het bankje in het park gewoon op WiFi alsof je thuis op de bank zit? Zelfs als het park zich in het buitenland bevindt? Hoe fijn zou het zijn als je in Madrid of Londen iets leuks tegenkomt, je er direct op je telefoon informatie over op kunt zoeken? Nooit meer offline als je het hotel uit stapt, omdat anders je internetbundel eraan gaat.

In het park en nog op meer dan 14 miljoen plekken over de hele wereld heb je nu internet op je smartphone, tablet of laptop met KPN Fon HotSpots. Het zit standaard in je pakket, is gratis en makkelijk in te stellen.

Beetje geven, meer dan 14 miljoen ontvangen

WiFi buitenshuis met KPN Fon HotSpots werkt volgens het geven en ontvangen principe, alleen krijg je meer dan je geeft. Jij stelt een beetje van jouw WiFi beschikbaar voor anderen en je krijgt toegang tot ruim 600.000 zogeheten Fon HotSpots in Nederland en meer dan 14 miljoen Fon HotSpots wereldwijd. Via deze HotSpots heb je WiFi internet op je smartphone, tablet of laptop. En het mooie is dat er wekelijks duizenden HotSpots bij komen en dus je bereik elke dag toeneemt.

Lees verder hoe je dit kunt inregelen op:

http://www.kpn.com/prive/tv-internet-bellen/informatie/internet/kpn-wifi-buitenshuis.htm

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk  door op de onderstaande Tweet, Like, Share  knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en  plaats dan de reactie. Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

1 Reacties

  1. Alice juni 11, 2015

    Naar aanleiding van vele vragen nog wat extra uitleg.

    Mijn blog over KPN WIFI sports geldt voor de mobiele particuliere gebruiker van KPN, dus niet Telfort, of Yes telecom of andere aanbieders die gebruik maken van het KPN netwerk.
    De zakelijke gebruiker van KPN kan al gratis gebruik maken van de WIFI hotspots. Kopieer of knip en plak de onderstaande link, zodat je kunt zien hoe je als zakelijke klant je hiervoor kunt aanmelden.

    http://www.kpn.com/zakelijk/klantenservice/wi-fi/inloggen-hotspots.htm

Plaats een bericht