Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Per 1 juli met je mobiel handsfree fietsen!

augustus 13, 2019

Beste Lezer,

Voor mensen die veel fietsen, zal dit al best duidelijk zijn. Maar voor iemand zoals ik, die een paar keer per week de fiets pakt om  b.v. boodschappen te doen, is het nog geen vanzelfsprekendheid.

Per 1 Juli 2019, mag je niet meer met je mobiel in de hand fietsen, dan loop je de kans op een vette boete van maar liefst € 95,00.

Wat ook niet mag en veel mensen wellicht niet weten, is met een tablet, navigatiesysteem of MP3 speler in de hand fietsen.

M.a.w. je mag geen elektronische apparatuur in de hand houden, terwijl je fietst.

Handsfree bellen en muziek luisteren is wel toegestaan. Als je stilstaat mag je, je telefoon of ander mobiel elektronisch apparaat vasthouden en gebruiken. Er zijn houders voor op de fiets of je kunt met oortjes de verbinding maken en het toestel in je jas of tas stoppen.

Wij zijn extra alert vanwege het feit dat we geen boete willen, maar eerlijk gezegd heb ik zelf ervaren hoe afgeleid je toch bent als je op zo een apparaat kijkt onder het rijden. Het is gelukkig goed gegaan!

Wees gewaarschuwd, voor je eigen veiligheid en je portemonnee!

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk door op de onderstaande Tweet, Like, Share knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

 

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht