Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Podcast voor dieren, ja die bestaat!

maart 23, 2021

Beste lezer,

Voor alle dierenliefhebbers en baasjes onder ons.

toffe en grappige foto's: dieren afbeeldingen

Spotify heeft een bijzonder podcast voor honden ontwikkeld. My dog’s favorite podcast. Baasjes die zich schuldig voelen dat hun huisdier alleen thuis blijft, kunnen deze rustgevende mix opzetten met spraak muziek en geluiden, zoals regen en bewegende bladeren.

Uit een enquete bleek namelijk dat muziek of de radiostemmen de dieren rustig maken. Om die reden zetten een kwart van de mensen muziek op voor de huisdieren. De podcast duurt 2 x 5 uur, dus genoeg tijd om de deur uit te kunnen.

Volgens mij kan dit werken bij alle huisdieren. Ik heb zelf een parkiet en die vindt het ook fijn om geluiden van buiten, stemmen en vogels te horen. Uiteraard kun je ook gewoon de radio aanzetten natuurlijk.

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk door op de onderstaande Tweet, Like, Share knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht