Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Prinsjesdag energieplafond!

september 27, 2022

Beste Lezer,

Hangende Plant-beelden | Gratis vectoren, stockfoto's & PSD's

De belangrijkste punten betreft wat er besloten is op Prinsjesdag. Weliswaar is hier veel over te doen, dus of het allemaal zo blijft is voor alsnog een vraag!

Vaste energiecontracten

Het kabinet wil dat mensen weer zekerheid voor de lange termijn krijgen door middel van vaste contracten. Minister Jetten heeft aangekondigd dat energieleveranciers weer meerjarige contractenmoeten aanbieden. Hoe de minister dat gaat bewerkstelligen is nog onduidelijk, maar de kans is groot dat de maximering van de opzegvergoeding wordt aangepakt. Daarmee wordt het financiële risico voor energieleveranciers verkleind en dat is positief: dan komt er weer nieuw aanbod van energiecontracten.

De hoge energierekening

Op dit moment heeft 56% van de Nederlandse huishoudens een variabel contract. Veel mensen hebben hoge maandelijkse kosten.

  • Het kabinet trekt miljarden uit voor het verlagen van de energierekening.
  • De energietoeslag wordt van €800,- verhoogd naar €1.300,- voor mensen met lage inkomens.
  • Voor een gemiddeld verbruik gaat een prijsplafond gelden vanaf 1 januari 2023. Iedereen betaalt maximaal de prijs van afgelopen januari (voordat de oorlog in Oekraïne uitbrak). Het gemiddeld gebruik is vastgesteld door Milieu Centraal op 1.169 m3 gas en 2.479 kWh elektriciteit. Daar tegenover staat dat de huidige verlaging van de energiebelasting niet wordt verlengd.

Klanten met betalingsproblemen mogen niet afgesloten worden. Het oplossen van betalingsachterstanden vanwege de hoge energietarieven wordt verder onderzocht.

Kijk ook naar de aflevering van 26-09-2022 van Radar.

We gaan het zien en meemaken!

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk door op de onderstaande Tweet, Like, Share knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Vdf Scheerder
085-2220597
alice@eyeconnection.nl

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht