Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Prinsjesdag!

september 20, 2022

Beste Lezer,

Na een heerlijke vakantie ben ik weer terug in Nederland. Onderweg tijdens mijn vakantie heb ik gemerkt dat lang niet alle landen in de EU zo een stabiel internet netwerk hebben als wij in Nederland. Wat dat betreft was ik dan ook blij weer in Nederland te zijn om daar weer gebruik van te kunnen maken.

Omdat ik met de camper heb gereisd moesten we in veel landen tanken en daar merkte ik weer dat de benzine en dieselprijzen enorm van elkaar afwijken in de diverse landen en dat wij in Nederland samen met Zwitserland , weliswaar geen EU land, de hoogste tarieven hebben voor brandstof, maar ook voor energie. Daarvoor kun je dus beter in andere landen vertoeven.

Hoe kan het toch dat in een Europa ofwel een EU er zulke grote verschillen zijn?

Misschien dat prinsjesdag ons vandaag wat over kan zeggen ?

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk door op de onderstaande Tweet, Like, Share knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Vdf Scheerder
085-2220597
alice@eyeconnection.nl

 

 

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht