Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Raakt jouw batterij ook sneller leeg op vakantie ?!

augustus 14, 2018
Beste Lezer,
Heb jij er ook last van dat je batterij sneller leeg raakt op vakantie? Wat kan je hieraan doen?
In Nederland staat bijna op elke hoek van de straat een zendmast van een mobiele telefonieprovider. In het buitenland is dat niet altijd zo, zeker niet als je ver buiten de stad verblijft. Hierdoor moet je telefoon veel meer moeite doen om verbinding te maken met het netwerk. Dat kost een stuk meer batterijcapaciteit dan normaal.

Je batterij gaat een stuk langer mee als je alleen verbinding maakt als dat nodig is. Zet wifi, bluetooth en dataverbruik aan wanneer je het nodig hebt, bijvoorbeeld als je WhatsApp-berichten wilt checken. En schakel de verbinding daarna weer uit.

Data bewust aan zetten is sowieso beter om je kosten te beheersen, gezien je dan bewust gebruikt en niet voor onnodige buiten bundel kosten komt te staan. Zeker buiten de EU kan dit hoog oplopen. Zet sowieso als je thuis komt altijd weer je roaming uit!

En neem een powerbank mee voor noodgevallen.

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk  door op de onderstaande Tweet, Like, Share knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en  plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht