Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Reclames verleidelijk, dure toestellen gratis?!

oktober 15, 2013

Laat je niet verleiden door reclames met een voor jouw idee mooi duur toestel! Waarom niet? Omdat de aanbiedingen meestal gekoppeld zijn aan een standaard abonnement. Wie zegt dat dit abonnement past bij jouw verbruik (belgedrag)? Je komt vaak bedrogen uit, omdat later blijkt dat je veel te weinig belminuten hebt ingekocht en het maandbedrag wat je werd voorgehouden, dus niet haalbaar is. Je ontvangt veel hogere facturen.

Andersom kan ook, je betaalt per maand veel te veel en de teveel ingekocht belminuten of beltegoed verdwijnen in de kas van de provider, want bij de meeste abonnementen mag je het tegoed niet  meenemen. Ga niet uit van je maandbedrag, maar laat je goed adviseren op basis van je verbruik, dit kan d.m.v. een factuur in te leveren aan een adviseur. Die kan je adviseren op basis van het verbruik, met het door jou uitgekozen favoriete toestel.

Er zijn nog veel meer zaken die belangrijk zijn om tot een goed advies te komen, hoe worden de minuten nu berekend, binnen en buiten de bundel, hoe gaat dat straks? Allemaal zaken die meegenomen moeten worden in het advies. Je kunt vaak beter iets bij betalen voor je toestel, dan voor een hoog maandbedrag kiezen, doorgaans is dit een stuk voordeliger.

Het is niet voor niets dat mensen er in zijn gespecialiseerd, dus laat je niet verleiden. Laat je goed adviseren, zodat je later niet voor verrassingen komt te staan, want bijstellen is in vele gevallen niet mogelijk of heel onvoordelig. Dus beter vooraf goed besloten dan achteraf te moeten constateren de verkeerde keuze te hebben gemaakt.

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk  door op de onderstaande Tweet, Like, Share  knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de onderstaande comment balk, hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht