Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Refurbished in Nederland komt nog niet echt van de grond!

augustus 9, 2022

Beste Lezer,

Refurbished toestellen, steeds populairder: heb jij er al een? | The Fixables

In Nederland heeft 30 procent van de consumenten een tweede hands of refurbished mobiel  gekocht.

In Duitsland 39 procent,  in de UK 45 procent en Roemenië zelfs 61 procent.

Nederland blijft dus behoorlijk achter.

Lees mijn blog van vorige week. Wanneer we meer refurbished zouden kopen en onze oude mobieltjes zouden inleveren voor hergebruik van verschillende grondstoffen helpen we mee aan het milieu en worden wellicht de slechte omstandigheden waaronder veel mensen en ook kinderen werken verbeterd.

Koop het juiste merk refurbished, laat je adviseren en help mee aan een beter milieu en betere leefomstandigheden van mens en dier.

Terwijl Apple maar 1 jaar garantie geeft op zakelijk aangeschafte toestellen, ontvang je op een refurbished toestel  twee jaar  garantie en zelfs ook garantie op de batterij.  Bij een nieuw toestel heb je maar een maand garantie op de batterij. Dus ook voor jezelf kan dit veel voordelen geven.

Volgend blog zal ik  het merk Renewd aan jullie voorstellen.

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk door op de onderstaande Tweet, Like, Share knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Vdf Scheerder
085-2220597
alice@eyeconnection.nl

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht