Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Refurbished of nieuw, welke keuze maak jij in de toekomst?

augustus 6, 2019

Beste Lezer,

 

Als vervolg op mijn blog van vorige week, wil ik je laten weten, dat de keuze voor een refurbished toestel, een juiste kan zijn, om ons rood staan op de aarde wat in te perken. Maar ook voor jezelf kan het voordelen opleveren.

Refurbished toestellen moeten aan strenge eisen voldoen en leveren meer voordeel dan je in eerste instantie zou denken, ook voor jou als gebruiker.

 

  1. Kwaliteit gegarendeerde iphone, deze wordt op 50 punten gekeurd  en gecontroleerd door TUV Nederland
  2. TUV bevordert veiligheid, kwaliteit  en betrouwbaarheid
  3.  Twee jaar garantie ook op de batterrij en de accessoires ,terwijl dit op nieuw maar 1 maand is.
  4.  Verkrijgbaar in 3 categorieën: zo goed als nieuw, licht gebruikt of zichtbaar gebruikt
  5.  Professionele aanbieders moet hun core business moet refurbished zijn
  6.  Het moet een financieel  een gezonde aanbieder

De verschuiving naar refurbished is al aan het beginnen zie onderstaande cijfers t.o.v. nieuwe aanschaf. Een goede zaak ben ik van mening!

2016 37%    refurbished   en 63%  NIEUW

2017 39 %   refurbished   en  61%  NIEUW

2018 51  %   refurbished   en 49%  NIEUW

 

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk door op de onderstaande Tweet, Like, Share knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht