Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Roam like home in zicht?!

april 5, 2016

Beste Lezer,

 

Vanaf  30 April, zullen de providers de EU tarieven weer gaan verlagen. De meeste providers zullen het nationale tarief gaan berekenen met een kleine opslag voor het gebruik in de  EU landen. Omdat deze verlaging wettelijk bepaald is zullen alle providers hierin meedoen. Ook de extra voordeelmodules zullen worden aangepast naar een lager maandbedrag of meer inhoud, bij sommigen al per 1 april j.l.  Tevens zullen de providers middels een mail of SMS  de gebruikers op de hoogte stellen van de datum van ingang.

Het inregelen van het nationale tarief met een opslag schijnt in de meeste systemen van de providers niet op tijd te zijn ingeregeld. Hierdoor zal bij veel providers voorlopig alleen de opslag worden berekend. Om die reden kan het dus zijn dat voor de eerste maand(en) het gebruik in de EU het voordeligste is zonder de voordeelmodules. De meeste voordeelmodules treden in werking , zodra er iets gebruikt  wordt in de EU, dus let goed op hoe je abonnement er uit ziet en zet evt. tijdelijk je voordeelmodule uit , totdat de provider de juiste tarieven in de systemen heeft verwerkt.

Ook zijn er al abonnementen waarin  bellen, SMS en data in de EU voor een deel als is afgekocht , vanuit die bundels kun je gewoon in de EU  gebruik maken van de hoeveelheid, zonder dat je met tarieven en/of opslag te maken hebt. Dit werkt dus anders dan gekoppelde EU voordeelbundels.

Voor uitgebreide informatie en tarieven kun je gaan naar de website van de betreffende provider.

In 2017 zullen de tarieven gelijk moeten zijn met die in Nederland en hebben we Roam like home bereikt!

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk  door op de onderstaande Tweet, Like, Share  knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en  plaats dan de reactie. Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

 

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht