Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Sahara gaat door!

maart 8, 2022

Beste Lezer,

Afbeeldingen Sahara, stockfoto's | Depositphotos®

Wie had dat gedacht. Was even bang dat na uitstel afstel kwam, maar gelukkig gold hier,  wat in het vat zit ……….

19 Maart reis ik alsnog af naar Marokko om mijn vorig jaar geplande week in de Sahara alsnog te gaan beleven.

Zoals eerder aangegeven zal ik op jullie een beroep moeten doen. Ik zal daar onbereikbaar zijn en ik heb dus niet de mogelijkheid om jullie vragen te beantwoorden, zoals jullie van mij gewend zijn. Mochten er onverhoopt  zich toch essentiele problemen  voordoen, wil ik jullie vragen om per uitzondering in die week zelf met de provider contact op te nemen.

Hieronder vind je alle telefoonnummers, die je bij calamiteiten of spoed kunt bellen.

Vodafone:                       06-54500100  of 1200 op je mobiel
T-mobile                        0800-7112
Gamma Comm.            088-5005010  ( of Dennis van Nieukerke 06-38258898 voor nw contracten of  wijzigingen)
KPN                                0800-0403 of 1200 op je mobiel voor mobiele abonnement vragen
BEN                                0800-0231263
Nobotel                          088-1700600  of Michiel  van Trigt 06-11745800 ( 06 alleen bij noodgevallen)
Desatel                           088 2024400  (voor problemen of installatie Vaste telefonie Gamma)
Tele2 consument         020-7544444 of 1200 op je mobiel
Youfone                         support@youfone.nl

 

Uiteraard heb ik mijn out of office aan staan en mijn voicemail tekst aangepast

 

Dank voor je begrip en vanaf maandag 28 Maart ben ik weer volledig tot jullie beschikking.

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk door op de onderstaande Tweet, Like, Share knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht