Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Samen zijn we sterker!

mei 16, 2023

Beste Lezer,

                   Meets               Aventel BV - Aventel BV

Dit zal mijn laatste wekelijkse blog zijn vanuit Eye Connection.

Er is nl. goed nieuws!

Sinds 1 Oktober 2022 ben ik een samenwerking aangegaan met Aventel. Hierdoor kunnen we nog meer diensten aanbieden. We hebben zelf monteurs in huis die 24/7 evt. calamiteiten kunnen oplossen en nieuwe diensten kunnen installeren. Wij kunnen een aantal diensten waaronder  die van KPN en T-Mobile zelf factureren, waardoor we zelf aan de knoppen zitten en dus nog meer service kunnen bieden.

Samen met deze mooie uitbreiding blijf ik nog steeds het aanspreekpunt en zal ik jullie onder de vlag van Aventel blijven ontzorgen. Mijn oude mailadres en telefoonnummer blijven bestaan, maar ook kunnen jullie mij bereiken onder alice@aventel.nl.

Ben ik niet bereikbaar of aanwezig zullen mijn collega’s de vragen beantwoorden en oplossingen bieden.

Ook voor energie gerelateerde vraagstukken kun je nog steeds bij mij terecht via 085-2220597 of binnendienst@eyeconnection.nl.

Om jullie niet te veel te belasten met mail en nieuwsbrieven zal ik vanaf 1 Juni niet wekelijks maar maandelijks mijn blog blijven versturen,  alleen vanuit de Aventel mailbox.

Verder kun je uiteraard voor vragen altijd bij mij terecht.

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk door op de onderstaande Tweet, Like, Share knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en plaats dan de reactie. Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Of neem gerust contact met ons op.

Met vriendelijke groet,

Alice Vdf Scheerder

 

 

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht