Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Schudden voor gebruik, ja dat kan met een iPhone!

december 14, 2016

Beste Lezer,

Tegenwoordig kun je zoveel met je smartphone, dat je ongetwijfeld functies over het hoofd ziet en je meestal de standaard functies gebruikt. Ook de iPhone heeft een paar leuke en handige verborgen functies. Ik heb er 5 voor je, deze week drie en volgende week  nog twee.

Schudden voor gebruik

Iedereen heeft het wel eens: je bent een sms’je of Whatsapp’je aan het tikken, maar bent toch niet helemaal tevreden over wat je hebt geschreven. Even de tekst verwijderen en opnieuw beginnen. Dat kan letterlijk in een handomdraai door je Iphone te schudden. Je toestel vraagt dan of je de tekst wilt herstellen. Druk je op herstellen dan kun je met een schone lei beginnen aan je tekstje. Heb je op herstellen gedrukt maar wil je toch weer liever je vorige tekst terug? Dan schud je gewoon weer en vraagt je iPhone of je de tekst opnieuw wilt typen. Druk op ‘Opnieuw’ en de tekst is weer terug.

Sneltoetsen

Wist je dat je een stuk sneller kan typen? Stel ‘shortcuts’ in zodat je bijvoorbeeld niet steeds je volledige adres hoeft in te typen.
1. Instellingen>Algemeen>Toetsenbord.
2. Tekstvervanging, en kies “+.
3. Voer je shortcut in bij “Zin” en “Trefwoord”.
4. Voeg eventueel nog meer shortcuts toe.

Waterpas

Hangt dat schilderij nu wel recht? Check het met de kompas-app, die standaard op je toestel staat. Open de app en schuif naar links. Je hebt nu toegang tot de waterpas.

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk  door op de onderstaande Tweet, Like, Share  knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en  plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht