Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Second life beter dan recycling!

januari 5, 2021
Recycling | Papier & Karton

Apple geeft een bedrag retour voor de oude telefoon bij aanschaf van een nieuwe. Betekent wel dat je de telefoon niet bij een abonnement kunt meefinancieren, maar het toestel voor eigen rekening dient aan te schaffen.

Dit zouden veel meer merken moeten doen. Het klinkt als een soort statiegeld en voorkomt dat veel toestellen in de kast of kelder blijven liggen. Niet goed voor het milieu en zeker niet als ze gewoon worden weggegooid in een afvalbak.

Wanneer men het toestel inlevert kunnen onderdelen gebruikt worden en refurbished toestellen worden gemaakt .

Zeer verouderde toestellen kunnen nog steeds worden ingeleverd of aan goede doelen worden geschonken. Sommige onderdelen zijn nog bruikbaar en in elke telefoon zit Coltan een metaal wat gewonnen wordt in Congo, maar onder zeer slechte omstandigheden. Des te meer we de toestellen recyclen des te minder hoeven mensen onder erbarmelijke omstandigheden deze stof te delven.

Oude toestellen, ook die niet meer werken mogen bij mij worden ingeleverd, liever dan je ze afgeeft voor recyclen, dan krijgen de onderdelen en stofjes een tweede leven.

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk door op de onderstaande Tweet, Like, Share knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

1 Reacties

  1. Erik januari 5, 2021

    is dat overal? of alleen bij de apple winkel.
    Is er een indicatie bekend hoeveel ze voor welk toestel terug geven?

Plaats een bericht