Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Selfies nog leuker maken?!

april 23, 2019

Beste Lezer,

Afbeeldingsresultaat voor paas afbeeldingen

Ik hoop dat je een paar heerlijke paasdagen hebt gehad en hebt kunnen genieten van het mooie weer!

Heb je behoefte aan een nieuwe profielfoto voor Facebook, ben je benieuwd hoe je eruit zou zien met paars haar of wil je gewoon een leuke foto delen met je volgers op Instagram? Maak dan het perfecte kiekje met deze  selfie apps. Maar pas op: de apps zijn zó leuk, verslaving ligt op de oer  😉

Maak jezelf nóg knapper met Facetune

Heel leuk die foto, behalve dat die pukkel. Met de app Facetune kun je op een gemakkelijke manier jezelf een stralend wit gebit geven, die vervelende grijze haren wegwerken of je huid er supergezond uit laten zien. Want het oog wil ook wat, toch?

 • Facetune is gratis beschikbaar voor iOS en Android

Kies een andere haarkleur met Sweet Camera

Wil je je foto helemaal veranderen? Met de app Sweet Camera verander je zelfs je make-up of de kleur van je haar. Daarnaast voeg je effecten of een gezichtsfilter toe om de foto nóg bijzonderder te maken. Je kunt extra spieren en tatoeages aan je lichaam toevoegen. Heel veel opties dus om bijvoorbeeld eens een andere haarkleur te testen of om te kijken hoe een tatoeage je zou staan. Of gewoon om iemand lekker in de maling te nemen.

 • Sweet Camera is gratis verkrijgbaar voor Android

Hilarische selfies maak je met Cupace en MSQRD

Altijd al de behoefte gehad om jezelf om te toveren tot een levensechte aap, een hoogbejaarde vrouw of een echte superheld? Dan mogen de selfie apps Cupace en MSQRD niet ontbreken op jouw smartphone. Met meer opties dan bij Snapchat maak je hilarische selfies om je vrienden gegarandeerd de stuipen op het lijf te jagen of te laten schateren van het lachen.

 • Cupace is gratis verkrijgbaar voor Android
  ·      MSQRD is gratis verkrijgbaar voor iOS

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk door op de onderstaande Tweet, Like, Share knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

2 Reacties

 1. Denise april 23, 2019

  Hahaha geniaal dit!

 2. Eyeconnection april 30, 2019

  Leuk hè zo leer je nog eens wat!

Plaats een bericht