Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Spelletjes apps voor op je mobiel

mei 14, 2019

Beste Lezer,

 

Niets is gezelliger dan een avond met je vrienden of familie een spelletjesmarathon te houden. Tegenwoordig download je veel spellen heel makkelijk op je telefoon. Zo ben je altijd in de gelegenheid om een spelletje te spelen.

1.    Heads Up: ben jij bestand tegen de stress?

Het spelletje Heads Up is in het Engels, maar de woorden zijn vaak goed te begrijpen. Kies uit verschillende categorieën zoals supersterren, dieren, beroepen of accenten. Je houdt de telefoon voor je en je medespelers omschrijven de woorden. Het doel is om zoveel mogelijk woorden goed te raden binnen één minuut. Neem de gespeelde minuut op met je telefoon en je lacht achteraf dubbel zo hard om je acties.

  • Heads Up is gratis beschikbaar voor iOS en Android

2.    Would You Rather: de ideale gespreksstarter

Installeer de spelletjes app Would You Rather op je telefoon. De app is een spel om in te zetten als discussiestarter of als ijsbreker om elkaar beter te leren kennen. De app legt twee opties voor waarbij jij moet aangeven welke optie je zou kiezen. Het is geen moeilijk spel en je stopt ermee wanneer je wilt.

  • Would you Rather is gratis beschikbaar voor iOS en Android

3.    Jenga: stapelen maar

Geen behoefte aan rommel, maar wel zin om het spel Jenga te spelen?  Met de app hoef je geen toren meer te bouwen en haal je de stenen virtueel uit de stapel. Je kunt het spel in verschillende categorieën spelen. Je hebt de bekende klassieke versie en de ‘arcade’ versie. Hierbij is het de bedoeling dat je de kleuren bij elkaar sorteert. Pak je twee van dezelfde kleur? Door twee van dezelfde kleuren te pakken verdien je meer punten.

  • Jenga is beschikbaar voor iOS (gratis) en Android (2,87 euro)

Volgende week heb ik er nog een paar voor je. Tot volgende week!

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk door op de onderstaande Tweet, Like, Share knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht