Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Sprekend schrijven in What’s app, ja dat kan!

augustus 28, 2018

Beste lezer,

 

Wat je waarschijnlijk al weet, is dat je een gesproken bericht via What’s app kunt verzenden. De ontvanger hoort dan jouw gesproken bericht. Maar weet je ook, dat je een gesproken bericht als tekst bericht kunt verzenden? Heel handig voor als je niet snel of gemakkelijk kunt typen en toch liever een tekst bericht verstuurd. Ga naar de afzender en klik op de balk waar je de tekst wilt invullen. Dan komt het toetstenbord o.a. naar voren, maar ook een microfoontje, hetzelfde icoontje, wanneer je een gesproken bericht wilt versturen, maar nu op een andere plek.

Klik daarop en je krijgt de mogelijkheid om vooral duidelijk, je tekst in te spreken en vermeld ook punten en komma’s. Zo verschijnt jou gesproken tekst, omgezet in een tekst bestand en deze kun je daarna versturen. Wil je emoticons of andere leuke plaatjes meesturen, voeg die dan aan het einde toe en druk op de verzendknop.

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk door op de onderstaande Tweet, Like, Share knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht