Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Er komt een standaard voor dekking indoor!

september 30, 2019

Beste Lezer,

 

Een huis zonder internet, wie kan zich dat nog voorstellen. 24 uur per dag online, dat neemt alleen maar toe.

Toch wordt er nog veel nieuwbouw zonder of met te weinig netwerkaansluitingen opgeleverd, om nog maar over bestaande woningen te zwijgen.

Samen met NEN en Techniek Nederland werken de partijen aan afspraken hierover.

Tot aan de meterkast is er niets aan de hand, daarvoor staan we in de TOP 10 wereldwijd, helaas is dit in huis vaak anders.

Er liggen al technische afspraken, alleen moeten deze nog in de praktijk gebracht worden. Doordat bouwbedrijven de vraag naar nieuwe woningen niet aan kunnen, krijgen de internetaansluitingen nog onvoldoende aandacht.

Belangenverenigingen zoals eigen huis enz. moeten dan ook meer hun stem laten horen voor betere infrastructuur in huis.

BTG projectgroep voor  mobiele infrastructuur met hierin alle netwerkoperators,  proberen samen tot een standaard voor kwaliteit van indoordekking van mobiele netwerken te komen.

Zoals je vorige blog hebt kunnen lezen, heeft T-mobile al een oplossing  voor indoor dekking, die voor de zakelijke klant beschikbaar is en binnenkort wellicht ook voor de particuliere klant.

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk door op de onderstaande Tweet, Like, Share knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht