Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Mistige verbindingen door zonnepanelen!

april 18, 2023

Beste Lezer,

In delen van Nederland veroorzaken omvormers van zonnepanelen problemen met draadloze communicatie. De storingen bemoeilijken de communicatie van hulpdiensten zoals, ambulance , politie en brandweer. Deze storing kan bij de consument leiden tot trager internet, televisie kijken , haperende babyfoon en verbindingsproblemen met bellen.

De oorzaak ligt bijna altijd bij de  installatie waarbij er niet volgens de EU richtlijnen gewerkt wordt.

Onlangs veroorzaakte zonnepanelen ook nog twee jaar lang storing bij het ophalen van vuil omdat er met een chip gewerkt wordt die aangeeft of de vuilniswagen langs moet komen.

Met name installaties in middensegment veroorzaken problemen van 50- 5000 panelen.

De klachten betreft telecom zijn al langer bekend.. Als er niet snel iets gebeurt worden de problemen alleen maar ernstiger.

De instalateur moet  in elk geval installeren volgens  NEN 1010. Vraag hiernaar wanneer je besluit zonnepanelen te nemen. Een samenvatiing van installatie voorschriften zijn te vinden in NPR5310.

Wees gewaarschuwd.

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk door op de onderstaande Tweet, Like, Share knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en plaats dan de reactie. Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Of neem gerust contact met ons op.

Met vriendelijke groet,

Alice Vdf Scheerder

 

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht