Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Struikel jij ook soms over alle kabels?

maart 5, 2019

Beste Lezer,

 

 Tips voor het wegwerken van kabels in huis.

Hoewel we ons huis graag opgeruimd en netjes houden, blijven televisiekabels toch lastig om te verbergen. 

Draadloos met de verbinding set

Met een TV-verbinding set sluit je eenvoudig Interactieve TV aan, zodat het trekken van lange kabels door je huis verleden tijd is. Zo kan het internetsignaal voor je televisie worden verzonden over het elektriciteitsnetwerk van je huis, zodat er geen kabels meer nodig zijn.

In de kabelgoot

De televisie hangt netjes aan de muur en de digitale tv-ontvanger en dvd-speler staan keurig opgeborgen in een tv-meubel. Alleen jammer dat de bedrading tussen het televisiescherm en de apparatuur het geheel zo rommelig maakt. Een kabelgoot zorgt ervoor dat alle bedrading wordt weggewerkt. Een simpele kabelgoot koop je voor nog geen 12,- bij een bouwmarkt. Is een kleine renovatie in je huis geen probleem? Dan is de TV Goot van Bedach misschien wat voor jou.

Volgende week heb ik nog twee tips voor je, ik hoop dat je er wat aan hebt!

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk door op de onderstaande Tweet, Like, Share knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht