Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Stuur vast smartphone los!!!

januari 16, 2018

Beste Lezer,

 

Heb ik vorige week vergeten iedereen een gezond, sprankelend en fantastisch 2018 te wensen. Dom hè, maar bij deze en zeker niet minder gemeend!

Tegenwoordig wil iedereen altijd en overal bereikbaar zijn. Het is de drang om te reageren ook tijdens deelname in het verkeer!

Ook Samsung heeft nu een app. In-traffic reply, die automatisch leuke berichtjes stuurt, wanneer jij als verkeersdeelnemer berichtjes of telefoontjes binnen krijgt. Je kunt zelf kiezen welke reacties er worden verstuurd bij gebruik van welke apps. De app. wordt geactiveerd als de notificatiegeluiden op MUTE staan en dan gaat alles vanzelf. Vind alle uitleg op de website van Samsung en ga veilig op pad, in het nieuwe jaar!

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk  door op de onderstaande Tweet, Like, Share  knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en  plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

 

Met vriendelijke groet,

 

Alice Scheerder

1 Reacties

  1. Denise januari 17, 2018

    Haha geniaal! Nu Sony nog 😉

Plaats een bericht