Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Super, supersnel 4 G 120 Mb/s, nu ook bij T-mobile!!

november 11, 2014

Beste Lezer,

 

In navolging van Vodafone heeft nu ook T-mobile super snel 4 G. Je hebt bij T-mobile al snel internet, want bij T-mobile is het 4G-netwerk  al beschikbaar. Maar het kan nog beter en sneller. Daarom introduceren  zij 4GMAX voor jou als klant van T-mobile gratis. Eind dit jaar heb je in de hele Randstad en de top 20 steden van Nederland al 4G-dekking. En ze blijven door bouwen zodat je echt overal in Nederland van supersnel internet gebruik kunt maken. Ga voor een overzicht van het 4G-bereik op dit moment naar de T-mobile dekkingskaart.

http://www.t-mobile.nl/zakelijk/service-contact/netwerk-bereik/dekkingskaart

4GMAX staat voor je aan! 4GMAX van T‑Mobile staat voor een maximale snelheid, een stabiele verbinding en geen onverwachte internetkosten. Met je abonnement maakt je standaard gebruik van 4GMAX. Dit gaat automatisch, je hoeft hier zelf niets meer voor te doen.Maximale snelheid tot 120 Mbps* een standaard ADSL/internet verbinding thuis heeft tot 20 Mb/s, dus tot maximaal 6 x zo snel!!!!

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk  door op de onderstaande Tweet, Like, Share  knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en  plaats dan de reactie. Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

 

 

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht