Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

T-mobile gaat 2G uitzetten, merk je daar iets van?

april 14, 2020

Beste Lezer,

In 2020 stopt T-Mobile met 2G-netwerk

Het mobiele netwerk bestaat simpel gezegd uit een aantal lagen: het 2G-, 3G-, 4G- en binnenkort ook het 5G-netwerk. Het 2G-netwerk bestaat al sinds 1999. Om het T-Mobile netwerk als geheel geschikt te houden voor het almaar groeiende bel- en internetverkeer, is het nodig om ruimte te maken voor 4G en 5G. Dit is alleen mogelijk door het uitzetten van het verouderde 2G-netwerk.

T-mobile is van plan om het 2G-netwerk in november 2020 uit te zetten. Ga jij hier iets van merken? Dat is mogelijk. Wanneer je namelijk een toestel hebt dat alleen geschikt is voor een 2G-netwerk, dan is dit toestel na november 2020 niet langer te gebruiken in combinatie met je T-Mobile abonnement of PrePaid. In dat geval heb je een 3G- of 4G-toestel nodig.

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk door op de onderstaande Tweet, Like, Share knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

 

 

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht