Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

T-mobile heeft 5G landelijke dekking!

november 3, 2020

Beste Lezer,

Zakelijk bellen via T-Mobile | sTN Telecom & Internet

T-Mobile kwam vorige week met het bericht dat ze, eerder dan verwacht, nu al landelijk 5G-dekking hebben! En dat is goed nieuws!

Dat betekent namelijk ,wanneer je in het bezit bent van een 5G-geschikt toestel, zoals bijvoorbeeld de nieuwe iPhone 12 of de Samsung Galaxy S20 én een abonnement met 5G-toegang bij T-mobile hebt, je nu overal gebruik kunt maken van supersnel internet!

5G-toegang is beschikbaar op alle @Work (tablet) bundels (met uitzondering van de Basic bundels) en is automatisch geactiveerd bij uitsluitend:

  • Nieuw of verlengd naar huidige versie, @Work (Tablet) abonnement, op de datum van ingang. Dit zijn zakelijk af te sluiten abonnementen.

Officieel is de prijs voor 5G-toegang € 2,00 per maand. Tot en met 31 december 2020 geldt nog de promotie, dat wanneer je aan één van bovenstaande voorwaarden voldoet, je 100% korting ontvangt op deze prijs bij een @Work-abonnement (met uitzondering van de Basic bundels). Deze korting geldt dan zolang het abonnement loopt.

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk door op de onderstaande Tweet, Like, Share knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht