Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Telefoon gezwommen vervolg tips!

februari 5, 2019

Beste Lezer,

Als vervolg op vorige week, nog wat tips bij waterschade!

Tip 4: Föhnen? Doe toch maar niet

Gebruik een stofzuiger om het water uit je smartphone te verwijderen. Wel goed je telefoon vasthouden! Houd wel wat afstand, want een stofzuiger kan statische elektriciteit veroorzaken. Een föhn kun je beter laten liggen: de hitte tast de elektronica aan en de föhn blaast het water alleen maar dieper het toestel in.

Tip 5: Reviveaphone

Klaar voor het echte wonder? Reviveaphone is ongetwijfeld de beste oplossing. Een speciaal samengestelde vloeistof verwijdert de schadelijke mineralen zonder je telefoon te beschadigen en maakt het mogelijk om je telefoon met waterschade binnen 24 uur zelf te repareren.

Hoe werkt het?

In water zitten mineralen. Wanneer een telefoon in het water is gevallen, hechten de mineralen zich aan de gevoelige elektronische componenten. Hierdoor kunnen verbindingen tussen componenten met een verschillend voltage ontstaan. Gevolg: kortsluiting. Door de mineralen simpelweg te verwijderen, los je dit probleem op. En dat is precies van Reviveaphone doet.

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk door op de onderstaande Tweet, Like, Share knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht