Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Telefoon kwijt ( Apple) ? Spoor hem op!!

december 23, 2015

Beste Lezer,

Je smartphone neem je overal mee naartoe en dus loop je het risico dat je deze per ongeluk ergens laten liggen, dat je hem verliest of dat die gestolen wordt. Hoe traceer je je smartphone als je deze kwijt bent? Deze week over de iphone.

Wanneer je een iphone traceerbaar wilt maken, dan kun je in de instellingen van je apparaat het één en ander aanpassen.

Via instellingen ga je naar het onderdeel icloud en daar kun je de optie Zoek mijn iphoneactiveren. Als je vervolgens Stuur laatste locatie aanzet, dan kun je altijd de laatst bekende locatie van je toestel zien. Omdat er een Apple ID nodig is om hier wijzigingen in aan te brengen, kan een vreemde nooit de locatievoorziening uitzetten of het apparaat naar de fabrieksinstellingen herstellen.

Er is ook een app, zie https://itunes.apple.com/nl/app/zoek-mijn-iphone/id376101648?mt=8 in de App Store en via de website https://www.icloud.com/#find , kun je je zoekgeraakte iphone op je ipad of computer kunt lokaliseren. Je kunt via een plattegrond dan een route krijgen naar je verdwenen iphone of een alarm laten afgaan als je in de buurt van je apparaat bent.

De app kent ook een Verloren-modus, waarmee je het toestel kunt blokkeren. Als een vreemde de functies van je smartphone wilt gebruiken, moet hij eerst een pincode invoeren. Groot voordeel van deze Verloren-modus is dat je de locatie van het geblokkeerde apparaat altijd kunt blijven volgen. Zelfs als iemand de locatievoorzieningen heeft uitgeschakeld.

Een nogal drastische maatregel is Wis iphone. Heb je er geen vertrouwen meer in dat je je iphone ooit nog terugvindt, dan kun je de complete inhoud en alle instellingen wissen.

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk  door op de onderstaande Tweet, Like, Share  knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren. Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en  plaats dan de reactie.

Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht