Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Telfort nu ook de internetsnelheid 4G ?!

april 23, 2014

Beste Lezer,

 

Razendsnel mobiel internet: iets voor jou?

Omdat Telfort zijn netwerk heeft verbeterd, kunnen ook zij sneller mobiel internet aanbieden. Daarom verhogen zij de internetsnelheid voor  klanten, die gebruik maken van onderstaand toestel met een extra data versneller naar 4 G . Wil je hier ook van profiteren? Dat kan! Als je nu een data versneller toevoegt aan je abonnement, krijg je automatisch toegang tot het razendsnelle 4G-netwerk.

Geschikt: Samsung Galaxy S4 4G (GT-19505) mits de klant de meest recente software update heeft gehad.
Binnenkort geschikt: Samsung Galaxy S4 4G (GT-I9505) Black Edition, Galaxy S4 mini 4G (GT-I9195), Galaxy S4 mini 4G (GT-I9195) Black Edition en de Samsung Galaxy Note 3.

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk  door op de onderstaande Tweet, Like, Share  knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte ” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en  plaats dan de reactie. Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

 

 

1 Reacties

  1. Eyeconnection april 23, 2014

    Beste Jeannette,

    Klopt sowieso kan het KPN netwerk pas 4 G aanbieden vanaf de Iphone 5 S en Telfort voorlopig alleen nog op de Samsung S 4 en straks meerder modellen van Samsung!

    groetjes Alice

Plaats een bericht