Disclaimer

Hoewel Eye Connection de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website kan op enig moment worden aangepast en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Eye Connection is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Eye Connection. Eye Connection is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op deze website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Eye Connection niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website vanaf externe websites.

Eye Connection garandeert  dat aan haar toegezonden E-mails of andere elektronische berichten die worden ontvangen binnen 24 uur worden verwerkt en beantwoord. Eye Connection aanvaardt  geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van mail en elektronisch berichten.

Blog

Tikkie en betaalverzoeken let op!

oktober 29, 2019

Beste Lezer,

Omslagafbeelding

Krijg je een betaalverzoek of tikkie via whats app, van iemand die je niet kent, omdat je van die persoon iets gekocht hebt, betaal op een andere wijze of check heel goed het bedrag voor je bevestigt. Als iemand aan je verzoekt om 1 of 10 cent bv over te maken met een betaalverzoek of tikkie, kan deze persoon n.l. in de link die gestuurd wordt, het bedrag aanpassen, terwijl hij of zij  een verzoek heeft aangemaakt voor een veel groter bedrag. Spijtig genoeg kun je in de link het bedrag aanpassen en als je dus niet goed oplet, bevestig je wellicht een veel hoger bedrag dan de bedoeling was.

Vorige  week heb ik dit helaas zelf ondervonden en  gelukkig op tijd opgemerkt, maar de oplichters zijn zo slim, dat je continue alert moet zijn met dit soort zaken. Ze appen met mooie foto’s van vrouwen, waardoor ze sympathie of vertrouwen proberen te winnen. Echter na aangegeven te hebben niet akkoord te willen gaan, met deze methode haken ze af.

Overigens moesten zij mij betalen, voor iets wat ik op marktplaats had staan, maar ze gebruikten als smoes dat ze mijn opgegeven bankrekening  eerst wilde checken op echtheid, voor de zouden betalen, omdat ze vervelende situaties hadden meegemaakt. Ze wilden mij 10 cent laten betalen via een tikkie. Hoezo moeten ze mijn rekening checken en hoezo moet ik aan hun een klein bedrag betalen, dat gaf mij uiteraard al te denken?????

Overigens heb ik niets opgestuurd, daar ik aangaf dat er eerst betaald moet worden.

Wees dus extra alert en gewaarschuwd.

 

PS. DEEL dit artikel s.v.p. met jouw netwerk door op de onderstaande Tweet, Like, Share knoppen te klikken, of schrijf hieronder als reactie een vraag over iets wat je nog graag zou willen weten, zodat wij en ook de mensen in jouw netwerk ervan kunnen profiteren.

Indien je nog vragen hebt over dit onderwerp, stel ze in de ruimte” bericht” helemaal onderaan het blog bericht en plaats dan de reactie.Hier kunnen jij en de mensen in je netwerk ook profijt van hebben.

Met vriendelijke groet,

Alice Scheerder

Er zijn nog geen reacties

Nog niemand heeft gereageerd op dit bericht.

Plaats een bericht